Tutorijal: Vodič za brucoše na studiju prava u Beču

STUDIRAJeu će u skorije vrijeme organizovati tutorijal za buduće i sadašnje studente prava na Univerzitetu Beč. Tutor će biti apsolvent studija prava na spomenutom univerzitetu. Nakon što se se dogovori termin, dogovorit će se i mjesto okupljanja.

Svrha ovog tutorijala jeste da se upoznate sa najbitnijim stvarima na studiju pravu. Pored toga što će vas tutor upoznati o svim formalnostima, on će vam dati i savjete kako se spremiti za koji ispit i na šta se generalno trebate fokusirati prilikom studija. Imat će te mogućnost i da postavljate pitanja. Mole se svi zainteresirani da pošalju e-mail na admin@studiraj.eu sa napomenum u naslovu “Tutorijal u Beču – pravo”. Pored toga imate mogućnost i online upoznavanja sa (budućim) studentima prava u Austriji. U tu svrhu postoji tema na forumu koju možete pogledati ovdje.

Nakon tutorijala za studente prava, organizovat ćemo i tutorijale za druge studije. Ukoliko neki od vas želi da bude tutor na svom studiju, može nas kontaktirati putem gore spomenutog e-maila.

STUDIRAJeu

© STUDIRAJeu. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole administratora: admin@studiraj.eu