Um caruje, snaga klade valja

Kao što i naš logo kaže, što je ujedno i naš moto, um caruje a snaga klade valja! Tvrditi da um jačamo samo učenjem bi bilo pogrešno, ali isto tako bi bilo pogrešno tvrditi da je edukacija za um zanemariva.

To i jeste ideja i motivacija iza projekta Floriana Flecker-a pod imenom Chasing Education koji je mišljenja da je prenošenje stečenog znanja na druge i generalno promocija obrazovanja od ogromne vrijednosti!

Kako i sam studira međunarodnu ekonomiju na WU (ekonomski univerzitet u Beču), od univerzitetski povezanih tema u svojoj ponudi kurseva uključuje (finansijsku) matematiku, računovođstvo i ekonomiju te poslovnu informatiku. Kako je i sam veoma aktivan, takođe pruža podršku u engleskom, španskom i njemačkom. Ukoliko ste neko kome treba ili pomoć u nekim od ovih oblasti na faxu, ili želite da naučite/usavršite strani jezik, za kontakt posjetite njegovu web stranicu. Takođe vjerujemo da će imati i savjete za one koji tek počinju ovaj studij na WU.

PS: znanje i želja da se isto prenese nisu nužno ključ uspješnog učenja. Za Floriana možemo lično povrditi da zna ono o čemu priča, da zaista želi da osoba shvati ono što pokušava da objasni te da je veoma strpljiv u ovom procesu. Takođe je definitno voljan da pronađe drugi i za osobu odgovarajući način objašnjavanja ukoliko uvidi da njegov metod nije odgovarajući. Ukoliko vam treba pomoć u iznad navedenim oblastima, vjerujemo da se nećete pokajati!

STUDIRAJeu redakcija

© STUDIRAJeu. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole administratora: admin@studiraj.eu
error

Da stalno budete u toku, lajkujte našu FB stranicu