Studij računarstva u Sloveniji!

Studiraj računarstvo i informatiku u Sloveniji – besplatno i uz stipendiju!

Fakultet za računarstvo i informatiku (FRI) Univerziteta u Ljubljani nudi međunarodno akreditovane osnovne, master i doktorske studije po najsavremenijim programima. FRI je među vodećim regionalnim centrima na polju istraživanja vještačke inteligencije, data mining-a, računarskog vida i sl. i najveći i najbolje rangiran striktno računarski fakultet u regionu.

Master i doktorske studije se izvode na engleskom jeziku, osnovne na slovenačkom (predznanje jezika nije uslov za upis), na raspolaganju su stipendije iz industrije, stipendije Univerziteta u Ljubljani, kao i državne stipendije Sklada Republike Slovenije za stipendije.

Državljani Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore, Kosova, Makedonije, kao i državljani svih članica EU su oslobođeni plaćanja školarine za osnovne i master studije.

Online webinar na temu doktorskih studija, upisa na doktorske studije i ponuđenih stipendija za doktorske studije možete naći na web sajtu  fakultete.

Rokovi

Rok za prijave na osnovne studije je 20. april 2018.

Rok za prijave na doktorske studije je 1. juni 2018.

Rok za prijave na master studije je 31. avgust 2018.

 

Više informacija pronađite na web sajtu FRI – www.fri.uni-lj.si/en/prospective-student  ili preko emaila international.office@fri.uni-lj.si

© STUDIRAJeu. Sva prava zadržana, zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole administratora. Sa navođenjem izvora, STUDIRAJeu ne preuzima nikakvu odgovornost za validnost informacija.
© STUDIRAJeu. All rights reserved, downloading content without administrator permission is prohibited. By citing sources, STUDIRAJeu does not take any responsibility whatsoever for the validity of the information.

error

Da stalno budete u toku, lajkujte našu FB stranicu