Stanovanje u Austriji – webinar

Želite da se informišete na temu stanovanje u Austriji? Grad Beč organizuje info event, koji će se održati 24. februara u periodu od 16:00-17:30h, na našem jeziku.

U okviru webinara je za sve zainteresovane moguće dobiti najvažnije informacije u vezi sa stambenim pitanjima. Razgovaraće se o temama kao što su ugovor o iznajmljivanju stana, kakve vrste stanova postoje (za iznajmljivanje, zadružni, vlasnički), o pravima i obavezama stanara, razvrstavanju smeća itd. Po završetku predavanja biće održan Q&A session (pitanja i odgovori). Za učestvovanje na webinaru vam treba pristup internetu (da li mobilnim telefonom ili kompjuterom, naravno sa zvučnicima) i e-mail-adresa.

Kako biste olakšali učešće, grad Beč moli da downloadujete i instalirate Cisco Webex app. Pristupni link ćete onda pronaći ovdje. Napomena: pristup je moguć 15 minuta prije početka predavanja.


Izvor ovdje.
Photo by PhotoMIX-Company from pixabay.

STUDIRAJeu redakcija

© STUDIRAJeu. Sva prava zadržana, zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole administratora. Sa navođenjem izvora, STUDIRAJeu ne preuzima nikakvu odgovornost za validnost informacija.
© STUDIRAJeu. All rights reserved, downloading content without administrator permission is prohibited. By citing sources, STUDIRAJeu does not take any responsibility whatsoever for the validity of the information.

error

Da stalno budete u toku, lajkujte našu FB stranicu