Portal koji olakšava organizovanje putovanje autom

Predstavljamo vam portal koji je pokrenut od strane dvojice bh. studenata, koji trenutno studiraju u Grazu. Portal koji su pokrenuli omogućuje organizovanja putovanja, a izvjesno je da će takav vid putovanja biti posebno interesantan studentima u Austriji, koji žele da putuju u BiH i zemlje regiona. U nastavku objavljujemo njihovo saopćenje za javnost.

Osnovna svrha portala www.prevoz24.com je pronaći i povezati osobe koje putuju u istom smjeru. Ideja je da se iskoriste slobodna mjesta u automobilu vozača i podije troškovi puta sa suvozačima. Ovakav vid organizacije privatnog grupnog putovanja već je odavno popularan širom Evrope i svijeta. Prevoz24.com se izdvaja od ostalih u tome što je ciljano razvijen i prilagođen za potrebe naših ljudi u domovini i dijaspori. Ovakva vrsta organiziranja putovanja posebno je pogodna studentima, poslovnim ljudima, porodicama kao i svima koji žele jeftino i sasvim spontano pronaći prevoz ili saputnike.

Da li ste se nekada našli u nekoj od ovih situacija:

  • Potreban Vam je povoljan prevoz i želite smanjiti troškove putovanja?

  • Želite na konkretno odredište, možda i drugi putuju tamo, a javni prevoz Vam ne odgovara?

  • Putujete sami i dosadno Vam je?

  • Želite da steknete nova prijateljstva?

  • Koncert koji nestrpljivo očekujete je za par dana?

  • Vaš auto je u kvaru?

  • Želite nešto pozitivno uraditi za našu planetu?

 Ako ste barem na jedno pitanje odgovorili DA, onda ste na pravoj adresi! Stranica je rezultat rada dvojice prijatelja, koji su i sami, osim što rado putuju, na gore postavljena pitanja odgovorili DA. Naš cilj je da na ovaj način učinimo putovanje zanimljivim, smanjimo troškove za vozače/saputnike, kao i emisiju CO2.

www.prevoz24.com

www.facebook.com/prevoz24com

Ovim putem STUDIRAJeu želi da čestita ovim momcima na realizaciji projekta, te da ih ohrabrimo da ustraju u svojim namjerama. Također želimo napomenuti da ćemo rado pomoći svim studentima u promoviranju njihovih projekata.

STUDIRAJeu

© STUDIRAJeu. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole administratora: admin@studiraj.eu