Nakon studija u Austriji pokrenuli biznis: Sultan Cola

Sultan Cola je nesvakidašnje gazirano piće, koje objedinjuje modernu tehnologiju Zapada i duh Orijenta, a djelo je bh. stručnjaka koji su završili studij u Austriji.

U motu “Svaki korak nazad prema prirodi je korak naprijed prema zdravoj budućnosti” se i ogledaju svojstva Sultan Cole, koja se puni jednom od najkvalitetnijih prirodnih mineralnih voda Austrije, koja sadrži visok procenat čorokota i prirodnu aromu. Sultan Cola je pored zemalja EU, odnedavno dostupna u BiH i Australiji. Za očekivati je da će se, obzirom na pozitivan odjek i potražnju, uskoro naći i na mnogim drugim tržištima širom svijeta. Sultan Colu možete dobiti u mnogim ugostiteljskim objektima i trgovinama u Austriji, Švicarskoj i BiH.

Također možete i osvojiti paket ovog napitka, ukoliko budete učestvovali na jednomjesečnim konkursima za nagrađivanje najboljih studenata povratnom kartom za BiH. Drugoplasirani student će od sljedećeg konkursa dobivati paket Sultan Cole.

Više o Sultan Coli na:
www.sultan-cola.com
i Facebook-u: “Sultan Cola”

© STUDIRAJeu. Sva prava zadržana, zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole administratora. Sa navođenjem izvora, STUDIRAJeu ne preuzima nikakvu odgovornost za validnost informacija.
© STUDIRAJeu. All rights reserved, downloading content without administrator permission is prohibited. By citing sources, STUDIRAJeu does not take any responsibility whatsoever for the validity of the information.

error

Da stalno budete u toku, lajkujte našu FB stranicu