Plivanje?

Volite vodu? Volite plivati? Želite poboljšati tehnike plivanja? (klasična opening line reklama :D)

STUDIRAJeu jednom sedmično (za sada) organizuje u Beču u saradnji sa plivačima (profesionalni plivači sa dugogodišnjim iskustvom) besplatne časove plivanja. Ovi časovi stoje na raspolaganju onima koji su voljni da dorade/usavrše svoje tehnike plivanja (delfin, leđa, prsa, kraul).
Razlog ove ponude jeste jer su uslovi za plivanje/relaksaciju u Beču zaista povoljni, gdje je cijena mjesečne karte za gradske bazene za studente do 26 godina 16,40 €, odnosno za starije 22,00 €. Ova vam karta takođe vrijedi za cjelodnevne boravke na otvorenim gradskim bazenima, što bi vam u lijepim i sunčanim danima donijelo dodatan ten i relaksaciju :)

Ono što je bitno da naglasimo jeste da kandidati trebaju biti osobe koje nemaju strah od vode te su se i prije susretali sa istom. Ovo nisu „časovi“ da postanete profesionalni sportisti nego da doradite tehnike plivanja. Takođe, kandidati trebaju biti studenti, što će se provjeravati studentskim Ausweis-om.

Do sada imamo već uspješnu grupicu polaznika koja je redovno dolazila na treninge i nadamo se profitirala od istih. Grupice su planirane do 5 osoba kako bi svima bilo posvećeno dovoljno pažnje. Treninzi su trajali oko sat vremena.
Ukoliko bude više polaznika, dogovoriće se još koji termin kako niko ko je voljan i zainteresovan ne bi bio uskraćen za mjesto. Ukoliko se prijavite dobićete na kontakt email upit o vremenskom terminu kada vam trening odgovara te termin koji najviše osoba izabere, bude odabran kao sedmično sastajanje. Redovnost na treninzima i samostalan rad između istih je neophodan, kako ne bi bila u pitanju stagnacija nego konstantan progres do željenih rezultata.

Molimo one koji su zainteresovani da se isključivo jave na sljedeći email: plivanje.studirajeu@gmail.com. Sve prijave podnesene na drugi način neće biti uzete u obzir.

PS: ukoliko imamo drugih sportista koji su voljni priključiti se ovoj akciji kao “treneri”, neka nam se jave putem emaila: admin@studiraj.eu i irina@studiraj.eu (upišite oba emaila kao primaoce)

© STUDIRAJeu. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole administratora: admin@studiraj.eu
error

Da stalno budete u toku, lajkujte našu FB stranicu