O nama

STUDIRAJeu je zajednički projekat bosanskohercegovačkih studenata s iskustvom studiranja u Austriji, Njemačkoj, Italiji, Sloveniji, Švedskoj, Turskoj i drugim evropskim državama. Prvenstveni cilj ove stranice je pružanje relevantnih informacija u vezi sa studiranjem u Austriji, ali i u ostatku Evrope, svim studentima iz BiH, Crne Gore, Hrvatske, Srbije i drugih zemalja. Iako je STUDIRAJeu pokrenut od strane bosanskohercegovačkih studenata, ubrzo je prerastao u regionalni projekat u koji su se uključili i studenti iz drugih država u regionu. STUDIRAJeu djeluje samostalno i neformalno preko svoje stranice i socijalnih mreža.

Kako je sve počelo: STUDIRAJeu-a prasak 2011. godine.
2021. godine smo proslavili 10 godina! Ovim povodom smo iskoristili priliku da se zahvalimo svima na dosadašnjoj saradnji (link).

Alumnisti
Fikret Rifatbegović (osnivač, administrator)

© STUDIRAJeu. Sva prava zadržana, zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole administratora. Sa navođenjem izvora, STUDIRAJeu ne preuzima nikakvu odgovornost za validnost informacija.
© STUDIRAJeu. All rights reserved, downloading content without administrator permission is prohibited. By citing sources, STUDIRAJeu does not take any responsibility whatsoever for the validity of the information.

error

Da stalno budete u toku, lajkujte našu FB stranicu