Drage naše (buduće) studentice, dragi naši (budući) studenti! Nezaobilazni dio procedure pri upisu na studiju u Austriji i Njemačkoj (kao i u ostatku Europe) jeste i prevod potrebnih dokumenata. Obično se radi o prevodu svjedočanstva 4. razreda srednje škole, diplome iz srednje škole, kao i potvrde o redovnom studiranju u Bosni i Hercegovini (potvrdi o upisanom studiju). Detaljnu proceduru upisa na studij možete pročitati ovdje.

Kako bismo vam olakšali potragu za kompetentnim i iskusnim sudskim tumačima, udruženje STUDIRAJeu je kontaktiralo mnoge sudske tumače širom Bosne i Hercegovine kako bi im ponudili usluge reklamiranja na našoj stranici.

U nastavku se nalazi spisak sudskih tumača koji su se obavezali na brzu i kvalitetnu uslugu prevođenja vaših dokumenata.

 

NJEMAČKI JEZIK :

Sudski tumači u Bosni i Hercegovini :

Grad Ime Kontakt telefon E-Mail Adresa
Zenica Maja Zilić Vantić 061/785-896 zilic.maja@hotmail.com Islambegovica put 3

S ostalim gradovima još pregovaramo. Ukoliko budete imali primjedbi na rad sudskog tumača kojeg STUDIRAJeu preporučuje, možete nas kontaktirati putem e-maila irina@studiraj.eu admin@studiraj.eu (molimo da unesete oba e-maila kao primaoce). Ako ste sudski tumač i želite da se reklamirate na našoj stranici, molimo Vas da nas takođe kontaktirate putem iznad navedenih e-mailova.

STUDIRAJeu

Pratite i lajkute nas:
0