dyson dc33 best price dyson dc35 dyson dc41 coupon dyson dc23 coupon dyson dc27 coupon dyson dc28 hoover uh70120 hoover uh30010com best price cheap hoover uh70210 hoover uh70400 best price hoover fh50220 best price optoma gt750e coupon optoma hd20 optoma hd33 best price

Sudski tumači u BiH

Written by choco.late. Posted in Studiranje u Austriji, Studiranje u Njemačkoj

steusudskitumaci

Drage naše (buduće) studentice, dragi naši (budući) studenti! Nezaobilazni dio procedure pri upisu na studiju u Austriji i Njemačkoj (kao i u ostatku Europe) jeste i prevod potrebnih dokumenata. Obično se radi o prevodu svjedočanstva 4. razreda srednje škole, diplome iz srednje škole, kao i potvrde o redovnom studiranju u Bosni i Hercegovini (potvrdi o upisanom studiju). Detaljnu proceduru upisa na studij možete pročitati ovdje.

Kako bismo vam olakšali potragu za kompetentnim i iskusnim sudskim tumačima, udruženje STUDIRAJeu je kontaktiralo mnoge sudske tumače širom Bosne i Hercegovine kako bi im ponudili usluge reklamiranja na našoj stranici.

U nastavku se nalazi spisak sudskih tumača koji su se obavezali na brzu i kvalitetnu uslugu prevođenja vaših dokumenata.

 

NJEMAČKI JEZIK :

Sudski tumači u Bosni i Hercegovini :

Grad Ime Kontakt telefon E-Mail Adresa
Zenica Maja Zilić Vantić 061/785-896 zilic.maja@hotmail.com Islambegovica put 3

S ostalim gradovima još pregovaramo. Ukoliko budete imali primjedbi na rad sudskog tumača kojeg STUDIRAJeu preporučuje, možete nas kontaktirati putem e-maila irina@studiraj.eu admin@studiraj.eu (molimo da unesete oba e-maila kao primaoce). Ako ste sudski tumač i želite da se reklamirate na našoj stranici, molimo Vas da nas takođe kontaktirate putem iznad navedenih e-mailova.

STUDIRAJeu

Share Button