dyson dc33 best price dyson dc35 dyson dc41 coupon dyson dc23 coupon dyson dc27 coupon dyson dc28 hoover uh70120 hoover uh30010com best price cheap hoover uh70210 hoover uh70400 best price hoover fh50220 best price optoma gt750e coupon optoma hd20 optoma hd33 best price

Studij glume u Grazu i Beču

Written by choco.late. Posted in Vaša pitanja, naši odgovori

Da li se dobijaju stipendije Odsjek glume i da li uopće postoji takav studij u Grazu i Beču? Ako da, šta se sve podrazumijeva pod punom stipendijom?

 

Što se studija glume u Beču tiče, preporučujemo ti da pregledaš informacije na ovom linku. Iako je rok za prijave na prijemni ispit već prošao, možeš pregledati sadržaj stranice, te se pripremiti za sljedeću akademsku godinu. Također postoji rubrika s informacijama o raznim stipendijama. Odsjek za glumu postoji također i u Grazu. I za upis u Grazu je nažalost već kasno. Bh. državljani ne plaćaju školarinu, pod određenim uslovima (npr. položeni ispiti u iznosu od 30 ECTS-bodova tokom godine, prosijek ocjena ispod 2,5 i maksimalno jedan semestar duže od predviđenog roka studija).

Obzirom da naše težište rada ne leži u pružanju informacija o stipendijama, molimo te da se okoristiš odgovorom na sljedećem linku. Vidi također ovdje.

Nadamo se da smo ti pomogli ovim odgovorom!

Za sve navedene informacije, STUDIRAJeu ne preuzima odgovornost!

Sve najbolje tokom daljeg školovanja ti želi

STUDIRAJeu