dyson dc33 best price dyson dc35 dyson dc41 coupon dyson dc23 coupon dyson dc27 coupon dyson dc28 hoover uh70120 hoover uh30010com best price cheap hoover uh70210 hoover uh70400 best price hoover fh50220 best price optoma gt750e coupon optoma hd20 optoma hd33 best price

Nakon studija u Austriji pokrenuli biznis: Sultan Cola

Written by choco.late. Posted in Općenito

Sultan Cola je nesvakidašnje gazirano piće, koje objedinjuje modernu tehnologiju Zapada i duh Orijenta, a djelo je bh. stručnjaka koji su završili studij u Austriji.

U motu “Svaki korak nazad prema prirodi je korak naprijed prema zdravoj budućnosti” se i ogledaju svojstva Sultan Cole, koja se puni jednom od najkvalitetnijih prirodnih mineralnih voda Austrije, koja sadrži visok procenat čorokota i prirodnu aromu. Sultan Cola je pored zemalja EU, odnedavno dostupna u BiH i Australiji. Za očekivati je da će se, obzirom na pozitivan odjek i potražnju, uskoro naći i na mnogim drugim tržištima širom svijeta. Sultan Colu možete dobiti u mnogim ugostiteljskim objektima i trgovinama u Austriji, Švicarskoj i BiH.

Također možete i osvojiti paket ovog napitka, ukoliko budete učestvovali na jednomjesečnim konkursima za nagrađivanje najboljih studenata povratnom kartom za BiH. Drugoplasirani student će od sljedećeg konkursa dobivati paket Sultan Cole.

Više o Sultan Coli na:
www.sultan-cola.com
i Facebook-u: “Sultan Cola”