Život u Turskoj

EU digitalni COVID certifikat

EU digitalni COVID certifikat

Prije nekoliko dana smo pisali o e-Impfpass-u (elektronskom kartonu vakcinacija) u Austriji. Danas je EU objavila da će EU digitalni COVID certifikat …
Život u Turskoj tokom studija

Život u Turskoj tokom studija

Kao što nam je svima poznato, Turska je država koja se prostire na dva kontinenta. Naravno, to je kulturni most između dva svijeta koja su se susretala još od antičkih vremena, pa do dan-danas! Ne smijemo zaboraviti da i tu, u državi koja broji više od 70 miliona stanovnika, ima studenata iz naše drage Bosne i Hercegovine. Međutim, ono što bi nas interesovalo, kao studente, jeste sama situacija u zemlji, ekonomska slika, i sve druge male „cake" koje bi bile korisne u životu jednog studenta. Pokušat ćemo da vam ukratko prikažemo studentski život u Turskoj, ili da se u tom pokušaju dotaknemo makar onih najznačajnijih elemenata.

© STUDIRAJeu. Sva prava zadržana, zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole administratora. Sa navođenjem izvora, STUDIRAJeu ne preuzima nikakvu odgovornost za validnost informacija.
© STUDIRAJeu. All rights reserved, downloading content without administrator permission is prohibited. By citing sources, STUDIRAJeu does not take any responsibility whatsoever for the validity of the information.

error

Da stalno budete u toku, lajkujte našu FB stranicu