Studentska aplikacija za pomoć Bosni i Hercegovini

Dragi studenti i drage studentice: molimo vas da odvojite samo 1 minutu i pomognete napretku Bosne i Hercegovine. Radi se o razvoju besplatnih pomagala, tj. kartice i aplikacije, a koje bi vam davale informacije o bosanskohercegovačkim proizvodima/proizvođačima. Svrha je da se ta pomagala nađu pri ruci korisnika pri kupovini u trgovini. Ovim bi se povećala prodaja domaćih proizvoda, te jačanje domaćih proizvođača, otvaranje novih radnih mjesta, a samim tim i jačanje Bosne i Hercegovine.

Stoga, molimo vas da odvojite samo 1 minutu i odgovorite na nekoliko jednostavnih pitanja u anketi koja se nalazi ovdje.

Anketa je anonimna, odnosno nema mogućnosti naknadnog povezivanja ispitanika sa odgovorenim pitanjima. Stoga vas također molimo da odgovorite na pitanja koliko je korektno moguće.

Iza ankete i projekta stoji volonterska organizacija „Verein Bosnisch – herzegowinischer Studenten und Akademiker in Europa“ koja djeluje iz Beča, Austrija. Imamo nekoliko projekata iza nas, a od kojih je jedan “Mlada budućnost” (iz 2011. godine, te iz 2012). Možete nas kontaktirati preko adrese: office@studiraj.eu

Tim BOHER u saradnji sa STUDIRAJeu
© STUDIRAJeu. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole administratora: admin@studiraj.eu