Rad u Austriji

Zanima te rad u Austriji, možda i za vrijeme studija?

Što se prije informišeš, bolje ćeš moći iskoristiti sve šanse i mogućnosti koje ti nudi austrijsko tržište rada. Uniport, univerzitetska služba za karijeru, ti pomaže sa tim.

Webinar: studiranje i rad u Austriji kao državljanin trećih zemalja:
– (pet) 11.11.2022. u periodu 10:00-11.30, na engleskom jeziku
– (sri) 14.12.2022. u periodu 10:00-11.30, na njemačkom jeziku

Na ovom besplatnom webinaru ćeš dobiti pregled mogućnosti austrijskog tržišta rada i saznati kako i gdje možeš pronaći informacije i podršku u budućnosti. Za webinare, u zavinosti od toga koji želiš, se možeš prijaviti ovdje.

S tim u vezi: career coaching

Kako bi vam početak karijere što više bio olakšan, Uniport organizuje i besplatan coaching u saradnji sa AMS-om (biroom za zapošljavanje, trajanje: 50 minuta). Individualne konsultacije se mogu održati na njemačkom ili engleskom jeziku. Za career coaching se možeš prijaviti ovdje.


Izvor informacije: newsletter email Uniport od 02.11.2022. godine.
Image by Arek Socha from Pixabay.

STUDIRAJeu redakcija

© STUDIRAJeu. Sva prava zadržana, zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole administratora. Sa navođenjem izvora, STUDIRAJeu ne preuzima nikakvu odgovornost za validnost informacija.
© STUDIRAJeu. All rights reserved, downloading content without administrator permission is prohibited. By citing sources, STUDIRAJeu does not take any responsibility whatsoever for the validity of the information.

error

Da stalno budete u toku, lajkujte našu FB stranicu