MILESTONE

U MILESTONE-u studentskim domovima dajemo prednost vašoj ugodnosti kako biste se mogli fokusirati na ono što je bitno, partijanje. Ups, pardon učenje 😉 Sve što trebate učiniti je ponijeti svoj prtljag, smjestiti se i ostatak prepustiti nama. Mi razumijemo potrebe učenika za nezavisnošću i avanturama, pa time stvaramo adekvatno okruženje u kojem imate našu podršku i ohrabrenje da budete ono što jeste. Takođe stvaramo prostor koji je fokusiran na zajednicu u kojoj se možete osjećati kao kod kuće. Takođe smo se postarali i da opremimo stan modernim dizajnom zbog kojeg ga nikada nećete htjeti napustiti. I zašto bi, kada kod nas imate sve što vam treba? Da vidimo da li možemo da vas ubjedimo.

Dizajn – Naši stilski apartmani u potpunosti su opremljeni sa svime što bi vam bilo potrebno, od spavaće sobe, kupatila do kuhinjske opreme. Sve što trebate je dodati vlastiti kreativnust. Naši apartmani takođe imaju mnogo prirodne svjetlosti gdje možete učiti ili jednostavno uživati ​​u svom vremenu. 

Zajedničke prostorije – Kod nas možete u bilo kojem trenutku očekivati ​​susret sa prijateljima iz cijelog svijeta. Ovdje imate priliku upoznati studente i konektovati se u našim louge-ima za učenje, zabavama, u vrtovima ili na našim terasama. Ako želite ostati u formi, možemo vam i u tome pomoći u našoj MILESTONE teretani. Uz to, imamo i prostoriju za pranje odjeće, muzičke sobe i ostave. Povrh toga, naše ljubazno osoblje je uvijek tu da vam pomognu u bilo čemu što vam može trebati. Ili samo da sa vama proćaskaju 😊

Lokacija – svi naši objekti su ugodno smješteni unutar 15 minuta hoda do univerziteta ili nekoliko minuta vožnje autobusom.
U Austriji imamo lokacije u sljedećim gradovima: Beč, Graz, Linz i Leoben. Dodatno se u Njemačkoj nalazimo u Aachen-u, a u Portugalu u Porto i Carcavelos. Kako se brzo širimo, otvaranje novih lokacija je u toku.

Passport program – Ako vas sve ovo još nije uvjerilo, mislimo da bi ovaj program mogao. Boravak s nama pruža vam mogućnost da provedete dvije sedmice, bez dodatne naknade, na bilo kojoj od naših lokacija. Student može izabrati između posjete Beča do upijanja sunca na plaži u Carcavelosu. Nebo je granica. A kad govorimo o ograničenjima, MILESTONE ih nema. Mi se brzo širimo na brojna odredišta širom Evrope, poput Italije, Holandije i još mnogo toga. Ostanite u toku 😊 A ko ne voli besplatna putovanja 😉

Cijene – Mi u MILESTONE-u cijenimo pravičnost i transparentnost. Radi toga nemamo skrivene troškove. Plaćate mjesečnu naknadu za najam, a to uključuje vaš stan, pristup svim mjestima u našim prostorijama, komunalne račune, internet i mjesečno čišćenje stana. 

Dodatno nudimo svim studentima koji nas pronađu na ovom portalu, besplatnu naknadu za rezervaciju koja je inače 230 EUR. Jednostavno, prilikom rezervacije u polju VOUCHER ukucajte “STUDIRAJeu” i popust će biti automatski uračunat.
Voucher je validan za Beč, Graz i Leoben. Za dodatne informacije kontaktirajte MILESTONE na connect@milestone.net.

Neka avantura počne. Connect. Explore. Come home.  Ali prvo kliknite na BOOK NOW 😊


STUDIRAJeu želi da vam pomogne u traženje vašeg novog doma za vrijeme studentskih dana, što je i razlog ove saradnje sa MILESTONE-om. Kao jednostavni „prenosnik“ ove ponude mi ne snosimo nikakvu odgovornost iz (potencijalno) novonastalog ugovornog odnosa između vas i MILESTONE-a. Kako studentsku sobu book-ujete direktno preko njihovog portala, preko STUDIRAJeu ne dolazi ni do kakve obrade ličnih podataka.  

Mišljenja smo da su usluge koje MILESTONE pruža studentima veoma interesantne, te im se ovim putem zahvaljujemo na koraku saradnje da ponište troškove rezervacije za studente koji su informisani putem STUDIRAJeu-a.

STUDIRAJeu redakcija

© STUDIRAJeu. Sva prava zadržana, zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole administratora. Sa navođenjem izvora, STUDIRAJeu ne preuzima nikakvu odgovornost za validnost informacija.
© STUDIRAJeu. All rights reserved, downloading content without administrator permission is prohibited. By citing sources, STUDIRAJeu does not take any responsibility whatsoever for the validity of the information.

error

Da stalno budete u toku, lajkujte našu FB stranicu