Idemo opet u šetnju periferijom Beča

STUDIRAJeu organizuje drugu šetnju u Beču, te nudi studenticama i studentima priliku da se međusobno upoznaju i kroz druženje upoznaju grad u kojem studiraju. Ova šetnja nas vodi na periferiju 17. becirka.  Šetnja će se održati 20.10.2013 (nedjelja). U nastavku teksta slijede svi detalji.

Grad Beč je označio jedanaest staza unutar i oko Beča (tzv. Stadtwanderwege). Na svakoj stazi šetači imaju mogućnost da dobiju pečat kao potvrdu da su se prošetali dotičnom stazom, a nakon što prikupe određeni broj pečata mogu otići u gradsku vijećnicu (Rathaus) da prime osvojenu nagradu. STUDIRAJeu vas vodi kroz Stadtwanderweg 3. Mole se svi da ponesu svoje brošure za pečate, a obezbjedit će se nove brošure za osobe koje ih nemaju. Slijede detalji o turi.

Mjesto okupljanja i polazna tačka: posljednja stanica tramvaja 43 (Neuwaldegg)

Vrijeme okupljanja: 20.10.2013, 10:00h

Vrijeme polaska: 20.10.2013, 10:15h

Ukupna kilometraža: 10km

Predviđeno vrijeme šetnje: 4h – uključujuci i kraće pauze

Potrebno ponjeti: tekućinu (voda, topli napici i sl.), hranu (sendviće), stabilnu obuću (japanke, sandalice, te obuća s visokom potpeticom nisu preporučljive za ovu prigodu)

Kontakt telefon: 06646567954 (kontakt osoba dostupna od 20.10.2013, 08:00h)

U šetnji će prisustvovati i studenti koji su već duže u Beču. Neki od njih su već i završili studije, tako da se možete okoristiti njihovim savjetima. Svi su dobrodošli: pozovite i svoje prijatelje i prijateljice. Šetnji naravno mogu prisustvovati osobe koje su još na kursu njemačkog jezika.

STUDIRAJeu

© STUDIRAJeu. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole administratora: admin@studiraj.eu