Beč: -50% na popravke uređaja

Ukoliko vam se pokvario elektronski uređaj ili je jednostavno, na primjer, baterija mobilnog toliko oslabila da vas isti “izdaje na svakom ćošku”, imamo dobre vijesti! Grad Beč trenutno ima akciju poklanjanja kupona u iznosu od -50% na tehničke popravke do 100 eura.

Sve što trebate uraditi jeste registrovati se na stranici, bilo da napravite novi profil putem emaila, ili iskoristite svoju Handy-Signatur da se registrujete (ukoliko nemate već profil). Nakon toga, u paleti menija različitih usluga koje možete ovim putem online zatražiti, pronađite opciju “Reparaturbon” (jedno od ponuđenih crvenih polja). Klikom na link, doćićete do stranice gdje možete aplicirati za isti – sve traje samo nekoliko minuta da bude gotovo i da svoj vaučer dobijete na navedenu e-mail adresu. Vaučere može dobiti svako i broj je neograničen, dok god akcija traje, odnosno dok god ima stredstava na raspolaganju.

Kao što stranica i kaže, “Reparaturbon” je program grada Beča kako bi popravak još funkcionalnih aparata učinio atraktivnijim od kupovine novog. Vaučer se može iskoristiti za usluge popravki u servisima koji su partneri u programu. Popust se odbija odmah na licu mjesta, tj ne morate predavati nikakve zahtjeve za povrat novca – samo trebate pokazati svoj dobijeni vaučer. U digitalnoj formi naravno, ne trebate ga printati :)

Ova platforma je interesantna i za druge stvari, od nuđenja mogućnosti građanima Beča da za određene usluge apliciraju online (npr. fiksnih parking mjesta, prijava mjesta boravišta ili djeteta u vrtić, itd.). Savjetujemo i vama da određene day-to-day aktivnosti što više sebi olakšate i slične (ponuđene) aktivnosti lako završite online.

STUDIRAJeu redakcija

© STUDIRAJeu. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole administratora: admin@studiraj.eu
error

Da stalno budete u toku, lajkujte našu FB stranicu