Udruženje bh. studenata i akademskih radnika u Evropi

STUDIRAJeu je zajednički projekat bosanskohercegovačkih studenata s iskustvom studiranja u Austriji, Njemačkoj, Italiji, Sloveniji, Švedskoj, Turskoj i drugim evropskim državama. Prvenstveni cilj ove stranice je pružanje relevantnih informacija u vezi sa studiranjem Austriji, ali i u ostatku Europe, kao i izgradnja spone između diplomanata i Bosne i Hercegovine, s dugoročnim ciljem jačanja kvaliteta akademskog nivoa u BiH i njenoj dijaspori. STUDIRAJeu vam pruža mogućnost za: 1. uspostavljanje direktnog kontakta sa studentima i diplomantima koji će vam pomoći pri prvim koracima u inostranstvu 2. postavljanje pitanja u vezi s vašim studijem, stanovanjem i ekonomskim mogućnostima 3. kontakt sa uspješnim diplomantima i akademicima.

STUDIRAJeu djeluje u okviru registrovanog udruženja Verein Bosnisch – herzegowinischer Studenten und Akademiker in Europa (Udruženje bh. studenata i akademskih radnika u Europi), sa sjedištem u Beču (Austrija).

 

[embedplusvideo height=”281” width=”450” standard=”http://www.youtube.com/v/a2MflyS53ds?fs=1” vars=”ytid=a2MflyS53ds&width=450&height=281&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=0&chapters=&notes=” id=”ep8246” /]

Pratite i lajkute nas:
0