dyson dc33 best price dyson dc35 dyson dc41 coupon dyson dc23 coupon dyson dc27 coupon dyson dc28 hoover uh70120 hoover uh30010com best price cheap hoover uh70210 hoover uh70400 best price hoover fh50220 best price optoma gt750e coupon optoma hd20 optoma hd33 best price

Studij računarstva u Sloveniji!

Written by Irina. Posted in Allgemein, Konkursi/Stipendije, Studiranje u Sloveniji

study-finance-662x440

Studiraj računarstvo i informatiku u Sloveniji – besplatno i uz stipendiju!

Fakultet za računarstvo i informatiku (FRI) Univerziteta u Ljubljani nudi međunarodno akreditovane osnovne, master i doktorske studije po najsavremenijim programima. FRI je među vodećim regionalnim centrima na polju istraživanja vještačke inteligencije, data mining-a, računarskog vida i sl. i najveći i najbolje rangiran striktno računarski fakultet u regionu.

Master i doktorske studije se izvode na engleskom jeziku, osnovne na slovenačkom (predznanje jezika nije uslov za upis), na raspolaganju su stipendije iz industrije, stipendije Univerziteta u Ljubljani, kao i državne stipendije Sklada Republike Slovenije za stipendije.

Državljani Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore, Kosova, Makedonije, kao i državljani svih članica EU su oslobođeni plaćanja školarine za osnovne i master studije.

Online webinar na temu doktorskih studija, upisa na doktorske studije i ponuđenih stipendija za doktorske studije možete naći na web sajtu  fakultete.

Rokovi

Rok za prijave na osnovne studije je 20. april 2018.

Rok za prijave na doktorske studije je 1. juni 2018.

Rok za prijave na master studije je 31. avgust 2018.

 

Više informacija pronađite na web sajtu FRI – www.fri.uni-lj.si/en/prospective-student  ili preko emaila international.office@fri.uni-lj.si

Share Button