dyson dc33 best price dyson dc35 dyson dc41 coupon dyson dc23 coupon dyson dc27 coupon dyson dc28 hoover uh70120 hoover uh30010com best price cheap hoover uh70210 hoover uh70400 best price hoover fh50220 best price optoma gt750e coupon optoma hd20 optoma hd33 best price

Studij forenzike u Austriji

Written by choco.late. Posted in Vaša pitanja, naši odgovori

studij-forenzike-u-austriij

Zanima me da li u Austriji postoji fakultet koji ima odsjek za forenziku ili možda neki centar za usavršavanje – forenzika ili nešto slično tome. Kako je moguće ostvariti stipendiju na nekom od fakulteta u Austriji?

 

Nažalost ti ne možemo detaljno odgovoriti na tvoje pitanje, jer je “forenzika” termin koji se koristi za različite oblasti (forenzička medicina, forenzička psihologija, forenzička psihijatrija). Ovisno o tome koja te oblast zanima, određuje se i smjer tvog daljeg obrazovanja. Ako te zanima forenzička medecina, onda će se tvoje dalje obrazovanje odvijati u pravcu medicine, ako te ipak zanima forenzička psihologija, onda će se odvijati u pravcu psihologije itd.

Ukoliko si ipak mislila na forenzika u smislu kriminalistike, onda ti moramo nažalost saopćiti da takav studij u Austriji ne postoji. 

Naš portal ne nudi informacije o stipendijama, s toga ti nažalost ne možemo pomoći po tom pitanju. 

Za sve navedene informacije, STUDIRAJeu ne preuzima odgovornost!

Sve najbolje tokom daljeg školovanja ti želi

STUDIRAJeu