dyson dc33 best price dyson dc35 dyson dc41 coupon dyson dc23 coupon dyson dc27 coupon dyson dc28 hoover uh70120 hoover uh30010com best price cheap hoover uh70210 hoover uh70400 best price hoover fh50220 best price optoma gt750e coupon optoma hd20 optoma hd33 best price

Pomoć u update-u tekstova o upisima

Written by Irina. Posted in Administrativno, Allgemein, Iskustva, Korak po korak, Općenito, Prvi koraci, Prvi koraci, Šta studirati, Studiranje, Studiranje - Austrija, Studiranje u Austriji, Studiranje u Češkoj, Studiranje u Finskoj, Studiranje u Francuskoj, Studiranje u Holandiji, Studiranje u Italiji, Studiranje u Njemačkoj, Studiranje u Norveškoj, Studiranje u SAD-u, Studiranje u Sloveniji, Studiranje u Španiji, Studiranje u Švedskoj, Studiranje u Švicarskoj, Studiranje u Turskoj, Studiranje u Velikoj Britaniji, Univerziteti u Austriji, Život

help-someone-succeed

Zdravo!

Čim si kliknuo na ovaj link, znači da nam želiš na neki način pomoći update-ovati tekstove/informacije o upisima na fakultete u drugim zemljama Evrope/svijeta. Većina naših administratora studira u Austriji, te stoga ne stižu pratiti sajtove univerziteta u drugim zemljama gdje naši studenti odlaze da studiraju. Neke tekstove već posjedujemo, ali zbog već dužeg ne-update-ovanja istih i skoro svakodnevnih promjena, mislimo da više i nisu toliko primjenljivi.

 

Ukoliko si:

  • zainteresovan/a da nama pomogneš
  • upisao/la si fakultet u skorije vrijeme (ne mora nužno biti)
  • sama procedura upisa ti je poznata (bitno, kako bi se drugi mogli osloniti na pročitano)
  • hoćeš da olakšaš budućim kolegama i kolegicama
  • želiš da podijeliš svoje iskustvo ili moguće tegobe kroz koje si prošao/la kako i drugi ne bi kroz isto prolazili

Onda si na pravom mjestu!

Da li ćeš napisati step-by-step na svoj način, ili ćeš se možda voditi našim teksto(vi)m(a) o upisu na fakultete u Austriji (npr: http://www.studiraj.eu/ba/procedura-upisa/), je potpuno tvoja odluka. Tim STUDIRAJeu-a kao i buduće kolege i kolegice ćemo ti biti i više nego zahvalni.

Svoj tekst možeš poslati na admin@studiraj.eu i irina@studiraj.eu (molimo te da navedeš obje adrese) i gledaćemo da ga u što kraćem vremenskom roku objavimo, kako na našoj web stranici, tako i na facebook-u.
Takođe ukoliko bi da budeš i redovni dopisnik update-a sa svog fakulteta ili bitnih zakosnih promjena u državi gdje studiraš (koje se tiču studenata, npr olakšice, ili pak otežavanja), kontaktiraj nas na iste iznad navedene adrese. Ova ponuda važi i za aktivne studente u Austriji!

Trudimo se olakšati budućim studenticama i studentima jer sav taj proces upisa i odlazak od kuće nije svima mio i drag, nekima čak i preteško pada. Ukoliko možemo jedni drugima pomoći, što se sve vrijeme i trudimo, zašto da ne?! Znamo da to u današnje vrijeme nije uvijek lako jer svi imaju svojih briga i obaveza. Međutim ukoliko ipak nađeš vremena i volje, piši nam.
Jer kao što je i Anne Frank rekla: “niko nije postao siromašan pomažući drugima

 

STUDIRAJeu
8.2.2017. godine

Share Button