dyson dc33 best price dyson dc35 dyson dc41 coupon dyson dc23 coupon dyson dc27 coupon dyson dc28 hoover uh70120 hoover uh30010com best price cheap hoover uh70210 hoover uh70400 best price hoover fh50220 best price optoma gt750e coupon optoma hd20 optoma hd33 best price

Plivanje?

Written by Ego. Posted in Allgemein

Volite vodu? Volite plivati? Želite poboljšati tehnike plivanja? (klasična opening line reklama :D)

STUDIRAJeu jednom sedmično (za sada) organizuje u Beču u saradnji sa plivačima (profesionalni plivači sa dugogodišnjim iskustvom) besplatne časove plivanja. Ovi časovi stoje na raspolaganju onima koji su voljni da dorade/usavrše svoje tehnike plivanja (delfin, leđa, prsa, kraul).
Razlog ove ponude jeste jer su uslovi za plivanje/relaksaciju u Beču zaista povoljni, gdje je cijena mjesečne karte za gradske bazene za studente do 26 godina 16,40 €, odnosno za starije 22,00 €. Ova vam karta takođe vrijedi za cjelodnevne boravke na otvorenim gradskim bazenima, što bi vam u lijepim i sunčanim danima donijelo dodatan ten i relaksaciju :)

Ono što je bitno da naglasimo jeste da kandidati trebaju biti osobe koje nemaju strah od vode te su se i prije susretali sa istom. Ovo nisu „časovi“ da postanete profesionalni sportisti nego da doradite tehnike plivanja. Takođe, kandidati trebaju biti studenti, što će se provjeravati studentskim Ausweis-om.

Do sada imamo već uspješnu grupicu polaznika koja je redovno dolazila na treninge i nadamo se profitirala od istih. Grupice su planirane do 5 osoba kako bi svima bilo posvećeno dovoljno pažnje. Treninzi su trajali oko sat vremena.
Ukoliko bude više polaznika, dogovoriće se još koji termin kako niko ko je voljan i zainteresovan ne bi bio uskraćen za mjesto. Ukoliko se prijavite dobićete na kontakt email upit o vremenskom terminu kada vam trening odgovara te termin koji najviše osoba izabere, bude odabran kao sedmično sastajanje. Redovnost na treninzima i samostalan rad između istih je neophodan, kako ne bi bila u pitanju stagnacija nego konstantan progres do željenih rezultata.

Molimo one koji su zainteresovani da se isključivo jave na sljedeći email: plivanje.studirajeu@gmail.com. Sve prijave podnesene na drugi način neće biti uzete u obzir.

PS: ukoliko imamo drugih sportista koji su voljni priključiti se ovoj akciji kao “treneri”, neka nam se jave putem emaila: admin@studiraj.eu i irina@studiraj.eu (upišite oba emaila kao primaoce)