dyson dc33 best price dyson dc35 dyson dc41 coupon dyson dc23 coupon dyson dc27 coupon dyson dc28 hoover uh70120 hoover uh30010com best price cheap hoover uh70210 hoover uh70400 best price hoover fh50220 best price optoma gt750e coupon optoma hd20 optoma hd33 best price

Primljena sam na studij u Grazu. Šta dalje?

Written by choco.late. Posted in Vaša pitanja, naši odgovori

viza-studij-u-grazu

Zahvaljujući pomoći sa vaše stranice poslala sam potrebnu dokumentaciju za studij na Tehničkom univerzitetu u Grazu i nakon tri sedmice mi je stigao odgovor, tj. dobila sam potvrdu o prijemu na Univerzitet. Na toj potvrdi piše da do 21.10.2011. godine moram sa tom potvrdom doći u studenstki servis, ali mi i za boravišnu vizu treba također ta potvrda o prijemu. Kako da predam za vizu u tom slučaju? Hvala vam puno na dosadašnjoj pomoći i nadam se da ćete mi i sada pomoći!
Čitaj više...

Zoohigijena: prebacivanje na studij u Beču

Written by choco.late. Posted in Vaša pitanja, naši odgovori

zoohigijena-pitanje
Student sam prve generacije po Bolonjskom sistemu na Poljoprivrednom fakultetu u Banjaluci, Odsjek animalna proizvodnja – Zoohigijena. Imam jedan nepoložen ispit i završni rad, a rok za polaganje navedenog ispita zakazan je u septembru, što znači da sam zakasnio na upis master-studija. Postoji li mogućnost da se "prebacim" na Univerzitet u Beču (kao aktivan student, upišem kurs njemačkog jezika, položim razliku predmeta i steknem njihovu diplomu)? Koji fakultet je najslični mom prethodnom obrazovanju (Animalna proizvodnja - Stočarstvo)? Imam stari indeks u koji se ne upisuju ECTS bodovi... Unaprijed hvala!
Čitaj više...